Kontaktliim STA-PLUS 600ml

16,40 

Liimib väga hästi enamikke materjalidest. Iseloomulik suur tahkete osakeste kogus, veekindlus ja elastsus. Liim STA-PLUS sobib kõrgsurvelaminaadi, saepuruplaadi ja muude puidust toodete liimimiseks. Liimib ka klaaskiudu (GRP), geelkatet (Gel Coat), termoplastikut (ABS), reliini (PVC), paberit, klaasi, korkmaterjali, vilti, naturaal- ja kunstnahka, gobelääni, peegleid, keraamilisi detaile, vaipkatteid, vahtkummi, heliisolatsiooni, alumiiniumi ja terast (tsingitud, roostevaba, ja värvitud).
Mitte kasutada vahtpolüstüreeni, kummi, uretaanvahu, tekstiilide ja fooliumkattega isolatsiooni liimimiseks.

Kirjeldus

Kontaktliim STA-PLUS Kasutamine

Kontaktliim STA-PLUS-i efektiivseks kasutamiseks järgige hoolikalt alltoodud juhiseid. Õige ettevalmistus ja liimimistehnika tagavad tugeva ja püsiva nakkumise.

Kasutusjuhend:

  1. Loksutage ballooni: Enne kasutamist raputage kontaktliimi ballooni korralikult, eriti madalatel temperatuuridel.
  2. Optimaalne temperatuur: Parimate tulemuste saavutamiseks veenduge, et ruumi, liimi ja liimitava materjali temperatuur oleks ligikaudu 23°C.
  3. Pindade ettevalmistamine: Puhastage liimitavad pinnad mustusest, õlist ja tolmust. Kasutage puhastamiseks atsetoonivaba lahustit ja laske pindadel täielikult kuivada. Seejärel puhastage pind kuiva lapiga enne liimi pealekandmist.
  4. Liimi pealekandmine: Pihustage liimi liimitavatele pindadele 15-20 cm kauguselt, luues ühtlase liimikihi, mis katab 80-100% pinnast. Ühele materjalile pihustage liimi vertikaalsuunas ja teisele horisontaalsuunas, vältides liimi kogunemist ühte punkti, et vältida “liimi loikude” teket.
  5. Poorsed pinnad: Poorsete pindade puhul kandke peale kaks kihti liimi, oodates esimese kihi täielikku kuivamist enne teise kihi pealekandmist.
  6. Liimimine: Pärast lahusti aurustumist (2-4 minutit) liimige pinnad kokku, surudes neid tugevalt omavahel kokku. Ühtlane surve kogu pinnale tagab maksimaalse liimimisjõu.
  7. Ventilatsioon: Kasutage kontaktliimi hästi ventileeritud ruumis, vältides liimi kasutamist kohtades, kus on intensiivne päikesevalgus või temperatuur üle 104°C.
  8. Puhastamine: Liimi ülejäägi eemaldamiseks kasutage sobivat lahustit.

Esmaabi:

  • Peavalu, iiveldus või peapööritus: Kannatanu tuleks viia värske õhu kätte.
  • Nahale sattumine: Eemaldage liim puhta lapiga ja vahetage määrdunud riided. Nahaärrituse korral pöörduge arsti poole.
  • Silmadesse sattumine: Loputage silmi rohke veega ja pöörduge arsti poole.
  • Allergiline reaktsioon: Võib esineda punetus, lööve või hingamisraskused – vajadusel pöörduge arsti poole.

Säilitamine:

  • Temperatuur: Hoidke kontaktliimi stabiilsetes tingimustes temperatuuril 16-38°C.
  • Hoiukoht: Vältige otsest päikesevalgust ja ärge hoidke liimi betoonpõrandal, et vältida selle kasutuskõlbmatuks muutumist.